Bejelentkezés

Címlap

Családi társasjáték klub 70. - Új játékunk: Maradj talpon!

Nyomtatóbarát változatPDF változat
Maradj talpon! társasjáték

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékunk: Maradj talpon
A Maradj Talpon! kvízműsorból készült társasjáték. Baráti társaságok, családtagok vetélkedhetnek ebben az izgalmas és szórakoztató kvízjátékban. Kockáztatva, taktikázva ki kell ejteni az ellenfeleket a győzelemért. 900 változatos kérdés a millióhoz vezető úton.

jáTÉKA2 kiállítás: Farsangi játékok
A klub keretében nyitjuk meg új kiállításunkat. A játékok ki is próbálhatók.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2014. január 17. 18.00 - 21.00
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Rendezvénysorozat cím: 
Családi társasjáték klub

Hozzászólások

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

A sikeres kiállítás megnyitó

A sikeres kiállítás megnyitó érdekében komoly előkészületeket tettünk. Annabella, Laci, Balázs és Tamás a megnyitó hetében elvitték a kiállítás játékait, hogy otthon vagy baráti körben kipróbálják. Fél 7 felé, amikor már 35-en összegyűltünk, megtartottuk a rövid megnyitót, aztán felmentünk a klubterembe kipróbálni a kiállítás játékait.
A Speed Cups szórakoztató játék, de akkor igazán poén, amikor a folyosót elborító, vödör nagyságú "poharakkal" kellett villámgyorsan sorrendbe rakosgatni őket.
Játékmestereink szorgosan mutatták be az új játékokat, de elővettünk régebbieket is, mint Repello, Mamutvadász, Santiago de Cuba.
A Németh László gimiből újabb 5 új érdeklődő diák jött, akik a kötelező 50 órás önkéntes munkával kapcsolatban néztek szét. Végigjátszották a 3 órát. Elolvasták és játszották a 7 Csodát, a Good Friends játék pont nekik való volt, mert elég jól ismerték egymást - és a játékban kiderült, mégsem olyan jól. Azt mondták, jönnek legközelebb is.
A Maradj talpon! játékban sorra mindenki "leesett", persze csak a figurája a játéktáblán. Volt grimaszoló (Grimassimix), kalapcsapkodó (Hit the Hat). Csak a klasszikus Activity-t nem vettül elő az új játékok közül.
Úgyhogy volt csapkodás, csöngetés, nyüzsgés, grimaszolás, az egész emeletet bejátszottuk.