Bejelentkezés

Címlap

Családi társasjáték klub 69. - Új játékunk: Crokinole

Nyomtatóbarát változatPDF változat
Crokinole játék

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játékunk: Crokinole
A játékban az a cél, hogy saját korongjaidat a központi lyukba, vagy ahhoz minél közelebb, a magasabb pontot érő mezőkbe pöccintsd. Eközben ütköznöd kell az ellenfél korongjaival sőt, a legjobb, ha kilököd azokat a pályáról. Ráadásul 2-4 személyen is játszhatjátok, melyben a négyszemélyes változat már igazi csapatjáték, de a Crokinole mindhárom játékosszám esetén egyformán élvezetes.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a felajánlott készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2014. január 3. 18.00 - 21.00
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Rendezvénysorozat cím: 
Családi társasjáték klub

Hozzászólások

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

A "Kroki" (Crokinole) ahogy

A "Kroki" (Crokinole) ahogy vártam, nagy sikert aratott, mind a 3 órában folyamatosan 3-4 játékos pöckölte a korongokat. Ákos nekifutott a Santiago de Cuba elmagyarázásának és egy mintajátékot is játszottak. Önkénteseink hazavihettek az év végére társasjátékokat kipróbálni, azok most visszakerültek a klubba. Elkezdtük szervezni, hogy a Civil Napon ki-mit csináljon. Még várjuk önkéntesek jelentkezését a Civil Napra!