Bejelentkezés

Címlap

Családi társasjáték klub 68. - Karácsony

Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

A 2013-as év utolsó klubjában kipakoljuk az év legsikeresebb játékait. Remélhetőleg eljön majd' minden segítőnk, önkéntesünk - meg lehet ismerkedni velük, lehet csatlakozni hozzájuk/hozzánk! Karácsonyi meglepetés kizárólag azoknak, akik szeretnek ajándékot kapni!

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf, 1000 kilométer, Tricky Double). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Időpont: 
2013. december 20. 18.00 - 21.00
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Rendezvénysorozat cím: 
Családi társasjáték klub

Hozzászólások

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Az ünnepi készülődés ellenére

Az ünnepi készülődés ellenére 25-en eljöttek a klubba. Megint minden játékot előszedtünk.
Az este az ajándékozás jegyében telt. Ajándékokat kapott a klub: Marci és Attila egy Jungle Speed játékot ajánlott fel saját otthoni játékaik közül a klub számára, Dodó pedig egy Four-in-a-row (négyet egy sorba) nevű ünnepi, szívecskés formájú lyukakkal ellátott játékot hozott Angliából. Zsuzsa egy saját, szív alakú hajtogatását (és kis csokit benne) hozta a játékosoknak. Köszönjük! Én a homoludens.hu Egyesület díszokleveleit adtam át segítőinknek, önkénteseinknek, akik rendezvényeken, a honlapunk feltöltésében, vagy játékötleteikkel járultak hozzá 2013-ban, hogy minél jobb legyen a klub, minél többen megismerjenek bennünket. A legtöbbet segítők az oklevél mellé sztereogrammokat is kaptak. A gyerekek egy doboznyi apró játékból válogathattak maguknak ajándékokat. Azért, hogy a klub társasjátékai ne szomorkodjanak a dobozokban az ünnepek alatt, a segítőink a klub végén hazavihettek belőlük játszani Karácsonyra vagy a szilveszteri bulira (khm. kérjük visszahozni 3-án).
Ezúton is köszönöm mindenkinek az egész éves közreműködését, remélem mind segítőink, mind a klub játékosainak létszáma 2014-ben is növekedni fog.