Családi társasjáték klub 53. - Tojás alakú tangram

társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Tojás alakú tangram
Sokféle formájú tangram játék van, a legismertebb a négyzet, aminek az elemeiből általában emberfigurákat kell összerakni. Most egy olyan különleges formájút hozunk, ahol a kiindulás egy tojás, és a részeiből mindenféle madarat lehet összerakni.

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Wizard, TOP Trumpf). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

2013. március 29. 18.00 - 21.00

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Kitti és Domonkos vállalta a

Kitti és Domonkos vállalta a klub vezetését, köszönöm nekik. Kitti tudósítása: "A mai napon 7 új játékossal bővült a klub. Sok gyerek volt, voltak visszatérő klub tagok is, mindenki feltalálta magát, nem sok játékot kellett magyaráznunk, ezért kicsit játszottunk mi is az új tagokkal. Dávid hozta a saját Aranyásóját kiegészítőstül."