Családi társasjáték klub 48. - Új játék a klubban: Hive

társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Új játék a klubban: Hive
Bogaras vagy? Most biztos az leszel! A két játékos különböző bogarakból álló csapatokat vezet, mindegyik bogár másféleképpen lép. Természetesen a cél a másik csapatának legyőzése.
10 éves kortól, 2 játékos részvételével.

Játék ajándékokért
2011-ben játékot indítottunk: aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot. A választék jelenleg: Kecskefogó, Wizards, Zozzle, TOP Trumps kártyajátékok (Védett tengeri állatok, futballsztárok, Star Wars űrhajók). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.

A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

2013. január 18. 18.00 - 21.00

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

A hóhelyzet bekavart, mire

A hóhelyzet bekavart, mire letakarítottam otthon a járdát és az autót, nagyon elment az idő, sajnos vagy 10 percet késve érkeztem a klubba. Gondoltam nem számít, a havazás miatt biztos alig leszünk. Nos kb. 15-es vártak már a klubban, az asztalok, székek elrendezve (ezúton is bocsánatot kérek mindegyiküktől). Eléggé kiéhezhettek a várakozás közben, mert ahogy letettük a dobozokat a teremben, rávetették magukat és villámgyorsan szétválogatták, ki-mivel akar játszani és máris betelítették a termet.
Végül 42-en jöttünk össze, a terem előtti folyosót is végig asztalok, székek borították. Dominikának és Kati néninek gyűlt össze az 5 pontja, így megkaphatták a klub ajándékát, Wizard-ot és Zozzle-t.
Anna és Kati néni kipróbálta a klub új játékát, a Hive tetszett nekik és és azoknak is, akiknek utána elmagyarázták a szabályait. Szerintem olyan jó, hogy betesszük az állandó játékok közé.