Bejelentkezés

Címlap

Családi társasjáték klub - félszázadik alkalom!

Nyomtatóbarát változatPDF változat
társasjáték klub játékai

Ha kellemes társaságban szeretnél társasjátékozni, új játékpartnerre szeretnél szert tenni.
Ha 5x jössz, automatikusan egy kártyajátékot kapsz ajándékul!

Különleges alkalom
- közös csapatjátékok kicsiknek-nagyoknak
- meglepetés műsor a klubtagoktól a klubtagoknak (bármilyen mutatványt tudsz, írj az info@homoludens.hu címre)
- minden társasjátékot viszünk
- minden 14 év alatti gyereknek ajándékot adunk
- 3 játékot kisorsolunk a klubban jelenlevők között
Van megunt társasjátékod? Ajándékozd a klubnak!

Játék ajándékokért
Aki 5x jön a klubba, az automatikusan kap egy játékot (Kecskefogó, Wizard, Zozzle, TOP Trumpf). Még nem késő elkezdeni a pontgyűjtést! Amíg a készlet tart!

A klubot a homoludens.hu Egyesület működteti. Sok éves játszóházi tapasztalatunk alapján választottuk ki a játékokat, de Te is hozhatod a sajátodat, vagy javasolhatsz olyanokat, amikkel szeretnél játszani.


A klub a homoludens.hu Egyesület, Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház és a XIII. kerületi Önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyenesen látogatható!

Fotóalbum a rendezvényről

Időpont: 
2013. február 15. 18.00 - 21.00
Szervező(k): 
homoludens.hu Egyesület
Közreműködő: 
homoludens.hu Egyesület
Rendezvény jellege: 
játszóház
Részvételi/nevezési díj: 
ingyenes
További információ: 

További információt egyesületünk telefonszámán tudunk adni: 06-30-9346297

Rendezvénysorozat cím: 
Családi társasjáték klub

Hozzászólások

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.

Beszámoló - 50. klub

A falakra sztereogrammokat, optikai illúziós képeket tettünk fel, Zsuzsi pedig elhozta azt az általa, origami virágokból készült homoludens.hu feliratot, ami a Civil Napon is nagy sikert aratott - a tükör tetejére került a teremben.
És csak gyűltek, gyűltek a játékosok, az este folyamán 54-en fordultak meg nálunk, teljesen megtelt a terem és a közlekedő folyosó.
A műsorszámok 3/4 8 tájtól, laza sorozatként követték egymást. Először Roni xilofonon adott elő egy számot, ő volt az egyedüli gyerek, aki vállalt fellépést, külön köszönjük neki.
Aztán a gyerekek Attila segítségével bemutathatták egy érdekes botos-köteles játékkal, hogy erősebbek a felnőtteknél :-)
Barna kiváló gitárosként akusztikus gitárján játszott virtuóz számokat a felnőtt hallgatóság örömére.
Ákos kvízkérdéseket állított össze a társasjáték klub történetéről és játékelemeket kellett még felismernie a közönségnek, hogy mely játékokból valók. A jutalom a helyesen válaszolóknak cukorka volt (jó sokat sikerült kiosztanunk).
Ezután a vállalkozó kedvű gyerekekkel és felnőttekkel kimentünk az épület elé, a többiek az emeleti ablakból figyeltek bennünket. Először Dodó égő ördögbotokkal zsonglőrködött, azután csillagszóróztak a gyerekek, majd mécsesekből kiraktuk az 50-es számot és meggyújtottuk a mécseseket.
Minden 14 éven aluli gyerek ajándékot kapott a klubtól: plüss és műanyag figurákat.
Fél 9 tájban sorsoltunk: mindenki, aki eljött a klubba, kapott egy sorsjegyet érkezésekor, 3 szerencsés nyertes nevét pedig kihúztuk, akik játékokat kaptak ajándékul (Zozzle, Wizard, TOP Trumpf).
A klub ideje alatt projektoron folyamatosan, váltva kivetítettük az elmúlt 2 év társasjátékos rendezvényeinek közel 900 fényképét, amelyek már az Internet Játékházban az albumok között megtalálhatók Dia jóvoltából és a Facebook oldalunkon is fenn vannak Kitti közreműködésének hála). Ha már ott volt a projektor, akkor a gyerekek árnyjátékozhattak is a segítségével.
A sok program alatt, aki inkább társasozni szeretett volna, az megtehette: minden játékot elhoztunk, amije csak a klubnak van, egy nagy asztalt telepakoltunk velük.
6 játékosnak gyűlt össze az 5 pontja, ami azt jelentette, hogy 5. alkalommal jöttek el a klubba, és akik így megkapták az ajándék játékokat.
Köszönetet szeretnék még mondani a műsorban közreműködőkön kívül a családomnak is: Petrának, aki az este folyamán a tombolajegyek elkészítésében, kiosztásában, a sorsolásban segített, Daninak, aki cipekedett, fotózott és videózott, és Eszternek, aki a háttérből segítette az előkészületeket és a rendezvény megvalósítását.
Azt előre megmondom, hogy legközelebb két év múlva, a 100. játékklubban lesz hasonlóan nagyszabású rendezvény, de azt is ígérhetem, hogy bármelyik alkalommal látogattok el a klubba, egy vidám, kreatív csapatot találtok, akik szívesen látnak minden új és régi érdeklődőt!